Inger Støjberg er generet i biografen……….

……. af unge mennesker med indvandrer baggrund.

inger_beinov_støjberg

Hun skriver på sin Facebook profil i går aftes:

Hvornår lærer I at opføre jer ordentligt?
Jeg er lige kommet hjem fra biografen. Her sad en flok indvandrerdrenge på vel omkring 14-15 år bag ved mig, og generede fra start til slut. De sparkede på stolen, talte, kommenterede og kastede med slik.

Hvornår er der nogen forældre der griber ind, og hvornår sænker I drenge skuldrene? I bor i Danmark, og jeg begriber simpelthen ikke, at I ikke gør jer umage for at opføre jer ordentligt. I bliver ikke til noget, hvis I fortsætter sådan.

Jeg vil hellere end gerne give jer en chance, og jeg ønsker, at I skal blive en del af vort samfund. Gode borgere, der bidrager. Men fortsætter I på samme måde som nu, så får I det rigtigt svært.
Behandl andre som I selv gerne vil behandles, hvor svært er det?

Jeg bringer 6 udvalgte kommentarer fra Ingers indlæg på Facebook, hvor der i skrivende stund er 4.286 kommentarer.

Zenia Stampe skriver i dag om dig på sin Facebook profil (Jeg er enig) :”Jeg kan sagtens forstå din irritation over de uopdragne teenagedrenge i biografen. Og jeg forstår også godt dit behov for at skælde ud og dele din frustration med os andre. Hvad jeg derimod ikke forstår, er dit behov for at fortælle dem, at de bor i Danmark. Tror du ikke godt, de ved det? Eller hvad er det egentlig, du prøver at sige?”

Ole Mathiasen skriver i en kommentar:Giv nu bare op Inger, og lad DF føre sig frem, det er de meget bedre til end du er. Du mener jo slet ikke drengene har opført sig, som de gjorde, fordi, de var indvandrerdrenge. Og hvad enten de bor i Danmark eller andre steder, skal de jo opføre sig ordentligt. Hvis vi er nok, der opdrager positivt og kontant, når vi møder drenge, som du gjorde, kan jeg berolige dig med, at der er ganske stor chance for, at de retter sig og ender med at blive gode samfundsborgere. Flere af dem vil sikkert stemme på Venstre 🙂 “.

Sahar Jamili skriver:Hold kæft, hvor er du dum og høre på. Det ku sgu da lige så godt være en flok danske unge drenge. Det gør mig så ked af det, at din stemme skal høres af andre såkaldte danskere. Det er så ærgerligt, at du påvirker så mange danskers tankegang. Sikke en forfærdelig generalisering, der kun skaber splid. Pga. dig, kommer jeg til at sove rigtig rigtig dårligt. Skulle aldrig ha læst din ulækre opdatering.”

Eva Merete Hansen skriver:Hvad havde du forestillet dig at forældrene til disse unge drenge skulle stille op? Var de med i biografen? For mig at se burde du lave et udfald med den ringe service fra biografens side. De skulle jo have bedt drengene om at forlade salen, hvis de ikke rettede ind efter den første henstilling. Synes klart at du burde finde en anden biograf næste gang. Lad være med at piske en indvandrerfjendsk stemning op, men lav en biografanmeldelse på trustpilot!!!!

Morten Kirsch skriver:Danske drenge larmer også i biografen.

Mie Emilie Gadegaard skriver: “Virkelig en dum, dum opdatering.
Jeg tænker, at disse indvandrerdrenge generede i salen, fordi de lige præcis er 14-15 år gamle. De provokerer for at provokere. Det er selvfølgelig træls. Men at du kan generalisere dig frem til, at en flok danske dre
nge ikke kunne have fundet på det samme…. Det er simpelthen dybt godnat! Du puster jo blot til ilden ved at komme med endnu en typisk, remulade-dansk og snotdum statusopdatering.
Det viser endnu en gang, at det handler om menneskesyn. Og dér priser jeg mig lykkelig for, at jeg ikke har det på samme måde som dig, men jeg er til gengæld ligeså ked af, at du ikke har det ligesom mig.

Jeg kikkede de første 66 indlæg igennem og erfarede kun kritiske indlæg til Inger Støjberg, hvilket jeg ser som positivt for indvandrer debatten.

***********

Inger “Støjsender” Støjberg driver en urimelig hetz mod danskere af anden etnisk baggrund, samt flygtninge og indvandrere i særdeleshed. Jeg har svært ved at forstå hendes synspunkter og især, hvor langt ind i det “Liberale” Venstres medlemsrækker hendes synspunkter er god politik?

En ting man ikke kan beskylde Inger Støjsender for, det er at hun er liberal! Hun er som Ole Mathiasen skriver ude i en hård konkurrence med Dansk Folkeparti om at være mest ekstremt fremmedhadsk, hvilket ikke er acceptabelt i et liberalt parti!

Tilbage til hendes oplevelse i biografen.

En mulighed i Hadsund Kulturcenter (Biograf 1+2)

En mulighed i Hadsund Kulturcenter (Biograf 1+2)

Jeg venter også på hendes forklaring om, hvorfor det er så magtpåliggende for dig, at fortælle de bor i Danmark?

Det gør de fleste danskere!

Hvis indlægget generelt havde omfattet 14-15 åriges drenges adfærd, så havde det været acceptabelt.

Men hendes indlæg er et ud af mange indlæg fra hendes side, som skal fremstille unge danskere af anden etnisk oprindelse og indvandrere i et dårligt lys og dermed tjene formålet med at fremavle et fremmedhad.

Det er usmageligt Inger Støjberg!

Jeg mangler i høj grad venstres medlemmer tager afstand fra den politiske ordfører Inger Støjberg på hendes fremmedhadske ytringer. Det er der brug for, da formanden for Venstre  – Lars Løkke – i flere tilfælde har bakket hende op i de synspunkter.

Venstre vinder aldrig konkurrencen i fremmedhad, den sidder Dansk Folkeparti suverænt på.

 

Share This Post

Skriv et svar