En mindre jobfest er i fuld gang………

Er venstre for sent ude med angrebet på kontanthjælpen?

nye_jobs

Er er det Venstres forsøg på at bortlede opmærksomheden på, at der i 2015 forventes skabt mellem 20 – 35.000 nye danske arbejdspladser?

Business.dk – som man ikke kan kalde regeringsvenlig – skriver i dag:
En mindre jobfest er i fuld gang. DI (Dansk Industri) vurderer i en ny prognose for dansk økonomi, at den private beskæftigelse stiger med 32.000 personer i år og til næste år. Den fremgang kommer, efter at der sidste år var en fremgang i den private beskæftigelse på over 30.000 job, og dermed begynder der for alvor at blive gnavet ind på det store dyk i beskæftigelsen, som er set siden 2008, hvor 140.000 flere personer end nu var i arbejde.”

Og fortsætter: “Også de varslede fyringer er faldet på det seneste til omkring 500 om måneden. Det er markant mindre end i både 2014 og 2013, hvor der flere gange var op mod 2.000 varslede fyringer om måneden“.

Dermed har den nuværende regering skabt de arbejdspladser, som Regeringen Lars Løkke Rasmussen satte til i sin 2½ år lange regeringstid sammen med Dansk Folkeparti.

Den regering, som var mere optaget af at give skattelettelser til rigeste danskere, sætte grænsebomme op, beskære dagpenge, kontanthjælp, satte skatten op 291 gange (TRODS et påberåbt skattestop), indføre kontanthjælpsloft og starthjælp for udlændinge/flygtninge, som de ikke kunne leve for i det danske samfund og dermed blev de tvunget ud i kriminalitet.

Og den statsminister og regering ønsker 53,7 % af danskerne tilbage, forstå hvem der kan?

 

Share This Post

Skriv et svar