Regeringen angribes for at udsulte “udkants Danmark”

Det var VK(O) regeringen der gennemførte rets- politi- skatte- og kommunalreformen, som kostede rigtig mange arbejdspladser i yderområderne.

Giv dem skylden.

Når det er sagt, så mistede Danmark under Lars Løkkes 2½ års regeringstid 100.000 arbejdspladser. Giv VK(O) regeringen skylden for det.

Helles røde regering har skabt 40.000 arbejdspladser og der er flere på vej. Men hendes regering har endnu ikke skabt arbejdspladser nok i yderområderne, der har – og er hårdt ramt af manglende arbejdspladser.

Jeg hørte en optimistisk borgmester fra Lollands Kommune sige på DR2 Deadline fredag, at de var begyndt at mærke en gryende optimisme i hans område.

Derfor skal vi stå sammen i Rød Blok og tegne et oprigtigt alternativ til Blå Blok.

Det er ikke det jeg oplever. Pernille Skipper(Ø) og Pia Olsen Dyhr (SF) er mere optaget af at skabe vanskeligheder for – og kritik af regeringen.

Jeg håber de erkender det, hvis der kommer 4 golde år i opposition med Lars og Tulle for bordenden i dansk politik…..

Brug nu den resterende tid på at skyde “Lille Lars fra Nyhavn” og hans projekt om at danne en ny regering i sænk. Det der sker nu er vand i forhold til en ny borgerlig regering, der vil føre en rendyrket borgerlig politik med Liberal Alliance og Det Konservative Folkeparti med ved bordet.

Hvor meget bruges der på militært isenkram udover et forberedt køb af kampfly?

Jeg husker stor tumult fra den borgerlige lejr, da forsvarsminister Nick Hækkerup fjernede 3 mia. kroner fra forsvaret. Forsvarsbudgettet ligger i omegnen af 20 mia. kroner. Når danskerne vælger at gå i krig, så skal de danske soldater også have moderne værktøj – og ja det koster.

Jeg tror på vi skal bruge flere penge på forsvaret fremover, hvis Putin fortsætter sin ekspansionslinje overfor sine nabo lande. Lars Løkkes nul-vækst vil koste 32.000 arbejdspladser i den off. sektor. Det tyder ikke på mere velfærd, fordi jeg tror på de godt 7.000 arbejdspladser (Venstre tal) der er forsvundet i kommunerne under den nuværende regering er udtryk for en effektivisering, hvor der ikke uden forringelser af varme hænder kan hentes flere penge.

Hvor skal Lars Løkke finde sine penge?

Jeg mener fortsat, der er et stort behov fro at stå sammen i Rød Blok og fortælle danskerne om et alternativ til Blå Blok. Der er ikke brug for Pernille og Pia skyder med spredehagl mod regeringen for at få flere stemmer til sit eget parti. Hvad skal de bruge stemmerne til hvis Løkke kommer til magten?

 

Share This Post

Skriv et svar