Den ukuelige løjtnant Martin Geertsen har ikke……..

……. opfattet Løkkes bager i Svinninge er en dårlig sag for Venstre.

Martin Geertsen skriver på Facebook:
Måske enkelte børn på fire år samt ihvertfald Socialdemokrater og deres forlængede arm i Arbejderbevægelsens Erhvervsråd anerkender ikke, at det for mange mennesker kun i begrænset omfang kan betale sig at arbejde. Selv Peter Mogensens Kraka bekræfter i dag i JP, at der er problemer!

Og hvordan håndterer Socialdemokraterne så dette faktum? Ja ved at udsætte Venstres formand for endnu et personangreb.

Så når argumenterne slipper op, når vi hertil …

Hvis under 1.000 danskere udgør et så voldsomt problem at man skal smadre den sociale lovgivning fuldstændigt, så har Venstre ingen social forståelse. Heraf arbejder 3 ud af 5. så er der 400 danskere, der er uden for pædagogisk rækkevidde.

Det vil de som også være under en Venstre regering og de har været det i 11 år under VK-regeringen.

Venstre mener i følge BT, at fortjenesten ved at gå på arbejde skal være på 1.500 kroner.

En HK’er på absolut mindsteløn får 2.000 mere ved at arbejde.

Min opfordring til dig (Martin Geertsen) og Venstre, det er, fortæl danskerne, at I ønsker nedskæringer på det sociale område for at lette (TOP) skatten, se det er ærlig snak og en ærlig valgkamp.

Annoncen som Martin har det svært med……..

3_gang

Min kommentar til den viste annonce, så er det status jo bare status på Venstre og Løkkes kampagne om “Danskerne ikke gider at arbejde“, derfor skal vi skære i kontanthjælpen!

Helt seriøst mener jeg, det er en meget pæn kampagne i forhold til det karaktermord Venstre forsøgte at bedrive på Helle Thorning i valgkampen 2011,  og den “løftebrudskampagne” Venstre har kørt i regeringens godt 4 år i Folketinget.

Og ydermere er partiet utrolig sart omkring deres formand med bilagene……….. måske skat af fri bil og fri uniform, betalt af partikassen.

Venstre ved man, hvor man har, efter valget!

 

Share This Post

Skriv et svar