Tak Helle

Alle der der har fulgt min blog gennem flere år, de ved jeg har har haft stor respekt for Helle Thorning-Schmidt og hendes evne til fortsat at bevare modet og viljen til fortsat at være Danmarks statsminister.

Det på trods af de borgerlige partier og især Venstre har angrebet usagligt på hendes køn, hendes “dyre” påklædning og hendes parforhold, sågar har en folketingskandidat angrebet hende for at bruge Botox i valgkampen. Intet har været for nedrigt eller usagligt for landets største…. nej nu næststørste – oppositionsparti i deres angreb på hende.

På trods af det har hun repræsenteret Danmark på aller fineste vis i både indland og udland.

Jeg er er ked af hun holder og havde håbet hun fortsatte som formand for Socialdemokraterne. Men jeg respekterer hun holder efter mere end 10 år som formand.

Dyb respekt for Helles indsats som statsminister. Hun afleverer et Danmark, der er bedre form end det hun modtog fra hendes forgænger. Hun havde modet til at gennemføre de nødvendige reformer selvom hun var udsat for en voldsom kritik fra høje og venstre side i Folketinget.

Ærgerligt hun ikke får mulighed for at fuldføre projektet de næste fire år…………

tak_Helle

Har du glemt melodien eller kender du den ikke, så er den her……

Uploadet den 30. dec. 2011
Teksten og musikken er skrevet af Carsten Bo.

Denne nye version af sangen er udgivet på en cd med navnet “Tak Tillidsfolk” og doneret til tillidsfolk landet over, som en stor tak for deres indsats.

I morgen er det slut og Mette Frederiksen konstitueres som ny formand for Socialdemokraterne og vælges som formand på en senere kongres.

 

Share This Post

Skriv et svar