Lars Løkke har IKKE ændret karakter…….

Det starter godt for den “Kongelige Undersøger”.

Ekstra Bladet skriver:
Danmarks kommende statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) var i foråret på ferie under mondæne forhold med en it-topchef, som kort efter blev varetægtsfængslet i en historisk stor korruptionssag.

De boede sammen i den varetægtsfængslede it-topchefs eksklusive luksusvilla, som ligger i det mondæne Port d’Andratx på Mallorca.

Det bekræfter salgsdirektør Kim Holtum Schouw fra firmaet 3A-it til Ekstra Bladet.

Jeg var selv med“, forklarer Kim Holtum Schouw.

Den varetægtsfængslede 51-årige it-topchef har ifølge politiets sigtelse smurt offentligt ansatte med blandt andet luksusrejser og sponsorater finansieret af en hemmelig konto“.

Og senere i samme artikel:
Lars Løkke har selv betegnet den fængslede it-topchef, som en af sine ’gode cykelvenner’. Løkke har blandt andet rost og fremhævet it-bossens nye it-firma, der har et mål om en milliard-omsætning inden for tre år.

Men da Ekstra Bladet om mandagen i valg-ugen spurgte til deres personlige relationer, nedtonede Venstre-formanden venskabet med den fængslede.

Jamen, nu har jeg, som du ved, et stort og omfangsrigt vennebegreb, som også inkluderer Ekstra Bladet“, lød det fra Løkke”, citat slut.

Den hemmelige Las Vegas tur!
Der figurer en anden tvivlsom “Løkke” sag, en Las Vegas tur, som Lars Løkke IKKE ønsker at fortælle om, hvem, der betalte for ham. Kilde:EB.dk

Det er ubegribeligt den mand ikke lærer af sine fejl, men derimod ufortrødent fortsætter sit luksusliv på for andres penge. Det er 2 sager efter han den 3. juni 2014 i Odense Congres Center overlevede sit livs krise som formand for Venstre.

Lars Løkke bliver aldrig klogere………… det må selv Venstres Hovedbestyrelse og ikke mindst medlemmer erkende, des før, jo bedre.

Og ham vil Dansk Folkeparti, Konservative og Liberal Alliance have som leder og statsminister? Det må stå virkeligt sløjt til med statsminister emner i den borgerlige lejr………..

Den mand ønsker danskerne ikke som statsminister………

Denne valgplakat er set i Venstre Land i landsbyen Vinde Helsinge på Vestsjælland, nu Dansk Folkeparti Land . Foto: Rendebæk.

Denne valgplakat er set i Venstre Land i landsbyen Vinde Helsinge på Vestsjælland, nu Dansk Folkeparti Land . Foto: Rendebæk.

Lars Løkkes personlige stemmetal blev næsten halveret, selvom Lars Løkke stillede op i en betydelig større opstillingskreds.  (Sjællands Storkreds)

Partiet mistede 13 mandater, der i blandt en af Lars Løkkes  nærmeste støtter Peter Christensen, partiets finansordfører. Det er samtidigt svært at møde et venstremedlem, der støtter ham.

Tekstboks i Ekstrabladet 24. juni 2015.

Du læser rigtigt, der sker i Danmark, og det er landets måske kommende statsminister, der omgås disse mennesker og ikke vil redegøre for hans egen betaling af rejser, og ferieomkostningerne. Jeg forventer et større moralsk kodex af en dansk statsminister.

EB_boks_24_juni_2015

Share This Post

Skriv et svar