Regering på seminar

Danmarks smalleste regering med 34 mandater tiltrådte i går med et regeringsgrundlag, der staks blev skudt ned af Blå Bloks største partis leder Kristian Thulesen Dahl.

Regeringen er den 28. – 29. juni 2015 samlet på regerings seminar på Marienborg.

regering_28_juni_2015_A

Fra venstre- Uddannelses- og forskningsminister: Esben Lunde Larsen, Sundheds- og ældreminister: Sophie Løhde, Energi-, forsynings- og klimaminister: Lars Christian Lilleholt, Udlændinge-, integrations- og boligminister: Inger Støjberg, Justitsminister: Søren Pind, Social- og indenrigsminister: Karen Ellemann, Udenrigsminister: Kristian Jensen, Skatteminister: Karsten Lauritzen, Kulturminister og kirkeminister: Bertel Haarder, Statsminister: Lars Løkke Rasmussen, Erhvervs- og vækstminister: Troels Lund Poulsen, Miljø- og fødevareminister: Eva Kjer Hansen, Forsvarsminister og minister for nordisk samarbejde: Carl Holst, Transport- og bygningsminister: Hans Christian Schmidt, Minister for børn, undervisning og ligestilling: Ellen Trane Nørby, Beskæftigelsesminister: Jørn Neergaard Larsen, Finansminister: Claus Hjort Frederiksen

Regerings grundlaget kaldes “Sammen for fremtiden” og er en forlængelse af Venstres slogan “VENSTRE – for fremtiden.

 

Share This Post

Skriv et svar