To stærke kvinder angriber Støjberg.

Stine Bosse, kendt debattør og tidligere chef for Tryg Koncernen udfordrer i Ræson integrationsminister Inger Støjberg med et velskrevet debatindlæg, som du kan læse “gratis” på

http://raeson.dk/2015/stine-bosse-skriver-kaere-inger-stoejberg/

bosse

En stærk klar tale fra Stine Bosse, del endelig debatindlægget fra hende.

Et indlæg som jeg deler, fordi hun berører det ømme punkt i den smalle regerings flygtningepolitik, der er dikteret af Dansk Folkeparti (DF), hvor Venstre med Inger Støjberg i spidsen, suppleret af en tavs statsminister , forsøger at være mere ekstrem i sin politik en DF. Det har jeg skrevet om flere gange på min blog, deri intet nyt.

Det nye er nu, at kendte debattører formentligt med en stærk tilknytning til Blå Blok – nu åbent tager kampen op sammen med EU Parlaments medlemmet Jens Rohde tager en åben kamp med Inger Støjberg om hendes fremmedfjendske politik over for krigsflygtningene.

Stine Bosse stiller spørgsmålene:
Præcis hvilke medier har du tænkt sig at anvende i din “velmenende” kommunikation med flygtninge fra f.eks. Syrien, Ukraine, Congo eller Nigeria? Har du talt med nogle af de hårdtarbejdende EU- eller FN-folk, der gennem stadig indsats lokalt ved præcist, hvad der foregår? Og mon du vil ulejlige dig med at besøge nogle af de mennesker, dette handler om?

Der er lige et spørgsmål mere: Hvordan lyder disse skræmmekampagner udenfor Danmark? Fremmer de Danmarks internationale indflydelse? Har ministeren for hele Danmarks flygtninge/indvandrerpolitik ulejliget sig med at tale med erhvervslivet, som præcis nu, for alvor på vej ud af krisen, står overfor at skulle kunne tiltrække mennesker fra alle dele af verden her til landet?

Har ministeren for hele Danmarks flygtninge/indvandrerpolitik ulejliget sig med at tale med erhvervslivet?

Til det sidste spørgsmål fra Stine Bosse vil jeg gerne svare på ministerens vegne: ” NEJ”. Inger Støjberg er drevet af et ekstremt had mod muslimer og krigsflygtninge. Derfor ser hun bort fra fakta i flygtninge politikken. Hendes primære mål er der skal ingen muslimer og krigsflygtninge ind i Danmark.

Det Danmark er jeg flov over at være en del af.

Bettina post på Facebook som opfølgning på Stine Bosses kommentar:
Integrationsminister Inger Støjberg har gentagne gange proklameret, at de annoncerede stramninger handler om, at nok skal vi hjælpe mennesker i nød, men vi skal også kunne følge med.

Dermed indikerer hun dels, at det vælter ind over grænserne med flygtninge, og dels at der findes en mulighed for at melde sig ud af verdens gang. Ingen af delene er sandt.

For det første tog vi imod 0,8 pct. af asylansøgerne i 1. kvt. 2015, og det er i underkanten af, hvad vi bør – vores størrelse og velstand taget i betragtning. For det andet, har jeg aldrig hørt om den nødbremse, som kan stoppe verden, så vi lige kan få pusten“.

 

Share This Post

Skriv et svar