Det skal kunne betale sig at arbejde………

…….. men lidt moral og etik skal indgå i din beslutning, Carl Holst.

Hos Venstre mener de det bogstaveligt. Det skal kunne betale sig at arbejde. Især hvis man er Venstre-politiker. Rent hykleri, hvis du spørger os. Selvfølgelig skal Carl Holst ikke have ret til et gyldent, skatteyderbetalt håndtryk fra Region Syddanmark, når han samtidig hæver en millionstor ministerløn.

Hos Venstre mener de det bogstaveligt. Det skal kunne betale sig at arbejde. Især hvis man er Venstre-politiker. Rent hykleri, hvis du spørger os. Selvfølgelig skal Carl Holst ikke have ret til et gyldent, skatteyderbetalt håndtryk fra Region Syddanmark, når han samtidig hæver en millionstor ministerløn. Kilde: Enhedslisten

Det er almindeligt kendt Carl Holst er ven med landets statsminister og indgår i den politiske kerne, der omgiver Lars Løkke Rasmussen. Carl Holst var en af de fremtrædende venstremedlemmer, der bankede partimedlemmerne og ikke mindst partiets næstformand Kristian Jensen på plads under formands opgøret på Odense Congress Center den 3. juni 2014.

Derfor undrer det mig heller ikke Carl Holst stædigt holder fast i han skal have dobbeltløn for sit politiske arbejde. Et synspunkt, der IKKE ligger hans partifælle statsministeren og formanden for Venstre fjernt. En begreb, der ligger dybt i Venstres nuværende top.

Venstres holdning har længe været kendt “Det skal kunne betale sig at arbejde“. Men jeg var ikke klar over det dækker over Carl Holst ubændige grådighed med at få skatteyderne til at betale ham dobbelt løn for hans politiske arbejde.

Det skal sættes i relief af Carl Holst ubændige lyst til at udlicitere Regions Syd-Sønderjylland, hvor han udliciterede mange regionsopgaver for at at spare på medarbejdernes løn og arbejdsvilkår.

En udstilling af Venstretoppens forhold til "Det skal kunne betale sig at arbejde"

En udstilling af Venstretoppens forhold til “Det skal kunne betale sig at arbejde”

Carl Holst har selv valgt at kvitte jobbet som regionsformand, der står som en uomtvistelig kendsgerning. Derfor er han ikke berettiget til efter vederlaget!

Som jeg tidligere skrev på min blog: ” Meningen med efterlønnen som amtsborgmester/regionsformand er en efterløn, når man ikke bliver genvalgt i embedet. Den er ikke ment som et supplement til en god ministerløn, som du også får efterløn for, hvis du er minister i over et år“.

I Dansk Folkeparti har man tæft for populismen i dansk politik.
Fra Dansk Folkepartis sommergruppemøde i Skagen siger Kristian Thulesen Dahl, at de 833.000 kroner fra Region Syddanmark til forsvarsminister Carl Holst (V) bryder med tanken om efter vederlag, hvor der står, at efter vederlaget skal bruges, så en tidligere regionsformand kan bruge tid til at finde et nyt job eller overgå til pension.

Et synspunkt som jeg er enig i og som jeg tidligere har skrevet om på min blog.

Carl Holst burde skele til hvordan andre politikere har gjort før ham……..

Helle_eksempel

Forsvarsminister Carl Holst har ingen kommentarer og henviser til de udtalelser, han har givet tidligere, hvor han fastholder, at han blot får de penge, som han ifølge reglerne har krav på, skriver Ekstra Bladet.

Forsvarsminister Carl Holst har ingen kommentarer og henviser til de udtalelser, han har givet tidligere, hvor han fastholder, at han blot får de penge, som han ifølge reglerne har krav på.

Share This Post

Skriv et svar