Hyrede Carl Holst privat rådgiver i Region Syd?

Forsvarsminister Carls Holst (V) mistænkes af flere regionsrådsmedlemmer i Region Syddanmark for at have ansat en journalist for regionens penge til at hjælpe sig i valgkampen op til folketingsvalget. Det skriver Vejle Amts Folkeblad, Fyens Stiftstidende og Jydske Vestkysten lørdag.

Anklagen mod Carl Holst bakkes op af en mail fra marts i år til JydskeVestkysten. Her sendte Christian Ingemann Nielsen på vegne af Carl Holst to links, der netop handlede om, at Holst som folketingskandidat – og ikke regionsrådsformand – foreslog at rykke Energistyrelsen til Esbjerg. Mailen blev sendt fra regionens mailadresse underskrevet “Råds- og direktionssekretariatet”

Socialdemokraterne, de konservative, Enhedslisten og SF har mistanke om, at Christian Ingemann Nielsen i høj grad har fungeret som skattebetalt personlig rådgiver for Carl Holst under hans folketingskandidatur.

Formelt var Christian Ingemann Nielsen ansat i Projektet “Smart Vækst” under Råds- og direktionssekretariatet i Region Syd- og Sønderjylland .

carl_spindoktor

Endnu en tur i klejnekassen for en fremtrædende venstremand og ven af Lars Løkke. Det må være en venstre kultur i al sin enkelhed.

Et reelt Venstre motto:
Det skal kunne betale sig at arbejde, derfor bruger vi løs af skatteydernes penge“.

Share This Post

Skriv et svar