Regeringen flytter arbejdspladser………

Den smalle venstreregering vil flytte 3.900 statslige arbejdspladser ud af København. Regeringens planer står ikke til forhandling, men er en del af regeringens ret som statslig arbejdsgiver.

Med fare for at blive kaldt en rød ekstremist, så mener jeg det er en dårlig ide at flytte arbejdspladser ud, bare for at flytte dem.

Det skaber ikke flere private arbejdspladser i udkants/vandkants Danmark.

Det var bedre regeringen skabte et bedre finansierings grundlag i udkants Danmark for virksomheder og deres projekter, samt for hushandler. Det vil skabe vækst der.

Vil bankerne ikke yde lån til 6780 Ølgod, 4100 Ringsted, eller 4480 Store Fuglede, så skulle Venstre lave en statsbank, der gør det………

DR_flyttedag

Og så tør jeg ikke tænke på erfaringerne fra Skat, der flyttede opkrævningsafdelingen til Ringkøbing og nu står til at miste godt og vel 50 mia. kroner. Ikke et eneste ondt ord om vestjyder, men noget er gået galt der.

Jeg frygter for et kompetencetab fordi medarbejdere ikke flytter med og et længerevarende uddannelsesforløb for nye medarbejdere, der sænker de offentlige styrelser/virksomheders produktivitet og effektivitet i en længere periode.

Udviklingsminister Troels Lund Poulsen har i TV udsendelsen “Bag Borgen” meget svært ved at forklare den store visdom bag regeringens planer. Han fastholder hårdnakket, det er fordi Venstre har lovet en udflytning af statslige arbejdspladser i valgkampen og nu vil indfri partiets valgløfte.

Nå det kommer til faktuelle, så kniber det alvorligt for ministeren, for det er i al sin enkelhed ren signalpolitik med den alvorlige baggrund, at det smadrer kompetence og viden i de berørte styrelser.

Det reelle problem for udviklingen i udkants Danmark lader venstre regeringen ligge af ideologiske grunde. Det der tæller alvorligt i skævvridningen af Danmark er den manglende finansiering i Udkants Danmark for bæredygtige projekter.

Share This Post

Skriv et svar