Gør som jeg, stem JA den 3. december…….

Det er trist mange danskere har så lidt tillid til vores politikere, demokrati og EU.

EU er en af årsagerne til vi ikke har haft krig i Europa siden 2. verdenskrig. Det gamle Jugoslavien var som bekendt ikke medlem af EU. Det er Ukraine heller ikke.

Det er trist nejsigerne ikke har forstået af Danmark udgør 1% af EU’s samlede befolkning.Derfor vil vi skulle indordne under de forhold de europæiske nationer levner til os.  Vi kan ikke opretholde en lille nationalstat, der ikke påvirkes af beslutninger truffet af 99% af EU’s befolkning.

Derfor er det vigtigt vi deltager 100% i forhandlinger om nye forordninger i EU.

Det er trist nejsigerne ikke har erkendt Danmark er afhængig af, at der er gode rammer for vores eksport og samhandel i en global verden.

Et enkelt eksempel fra den virkelige verden……..
Det er nationalromantik, at vi kan undgå registrering af vores flyrejse i Europa ved at stemme nej den 3. december, for mellemlander vi f.eks. i Hamborg, så bliver registreret der, eller flyver vi fra Madrid til Danmark, så sker det samme der.

Min opfordring er i al sin enkelhed, læg national romantikken væk og deltag aktivt i EU, det er en fordel for et lille land som Danmark, hvis samlede befolkning udgøres er lig storbyen Hamborgs borgere.

(Hamborg er den næststørste by i Tyskland efter Berlin og den ottende største by i Europa. I 2013 havde byen et indbyggertal på 1.746.342, mens storbyområdet Hamborg havde 5 mio. indbyggere.)

Gør som jeg…… stem ja på torsdag.

logo_1_dec_2015

Mit indlæg er IKKE en del af ja- eller nejsidens skræmmekampagne, men derimod min personlige stillingtagen til valget om vores retsforbehold.

Share This Post

Skriv et svar