Rønnebærene er sure , sagde ræven….

Vores statsminister holdt en nytårs tale, der hurtigt blev glemt

TV 2’s politiske redaktør, Anders Langballe skriver om den:Statsminister Lars Løkke Rasmussen første nytårstale i denne valgperiode var en meget sikker omgang. Den vil næppe gå over i historien. Der var ikke noget i det, han ikke har sagt mange gange før“.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen er meget aktiv på Facebook og noget mindre aktiv på Twitter, men han øjeblikkelig lavet en “damage kontrol” ved at ligge en alternativ video på Facebook, hvor han opfordrer til en sober debat.

En teknik han i øvrigt er blevet rost for i forbindelse med han fik sin pris som ” Årets politiker på de sociale medier” for brug af Facebook og Twitter af TV2 News (Venstres loyale nyheds kanal).

alternativ_lokke_video

Den er vist 290.305 gange klokken 21:32 den 2. januar 2016.

Lars Løkke Rasmussen skriver på Facebook: “Godt nytår til alle her på Facebook. Har lavet en alternativ version af min nytårstale… Blot en lille opfordring til, at vi holder tonen i den politiske debat. Glæder mig til mange timer med Jer alle her på Facebook i 2016“, citat slut.

Jeg husker en Lars Løkke Rasmussen der efter at være fratrådt som statsminister stod og råbte løftebrud i Folketingssalen i godt 1½ år eller mere og et parti der med din velsignelse brugte penge på at hænge bannere op Hotel Crown Plaza på Amager med Inger Støjberg som bannerfører.

Men ok, det er godt du og Venstre nu vil føre an i en sober debat, det er vi mange, der havde ønsket os du havde gjort i dit eksil som oppositionsleder og under den sidste valgkamp til Folketinget.

Et eksempel Lars Løkkes politiske arbejdsmetoder.

Det, som han nu tager afstand fra, hvis jeg har forstået ham rigtigt?

lokke_skat

Citat fra Politiken 6. december 2010:
Skattesagen var sommerens helt hotte politiske historie i sommeren 2010. Det var dengang, hvor sagen handlede om S-formand Helle Thorning-Schmidt, hendes mand, og deres skatteforhold.

I denne hektiske situation lagde de politiske modstandere i Venstre den linje, at Helle Thorning-Schmidt skulle sættes under maksimalt pres. Og det indebar, at politisk ordfører Peter Christensen (V) skulle på banen for at anklage oppositionslederen for skattespekulation og usandheder.

Det bekræfter Lars Løkke Rasmussens nuværende rådgiver, Mikael Børsting, der dengang var pressechef i Venstre og dermed rådgiver for Peter Christensen“.

 

Hvem brugte tid på at lække det til Pressen under valgkampen i 2011?

Venstres presse Tjeneste brugte meget tid på at finde smuds på Helle Thorning_Schmidt under valgkampen i 2011, hvilket er bekræftet af Venstres dagblad BT, der ikke optog alle de ønskede indslag fra Pressetjenesten i Holte.

Presseafdelingen hos Venstre og Berlingske vurderede løseligt, at Thorning-Schmidt havde tasker for en kvart million kroner for at forsøge et karaktermord på Helle Thorning.

Presseafdelingen hos Venstre og Berlingske vurderede løseligt, at Thorning-Schmidt havde tasker for en kvart million kroner for at forsøgte dermed et karaktermord på Helle Thorning.

Kampagnen anføres af  ….. gæt engang.

Ja rigtigt, den daværende Venstre-formand og nu følsomme statsminister Lars Løkke Rasmussen, og nedbrydningen begyndte allerede i 2005, da han som indenrigs- og sundhedsminister udsendte et nyhedsbrev.

Her gjorde han grin med Helle Thorning-Schmidts evner til at prioritere mellem store og små problemer i forbindelse med en sommerdebat om forurenede hindbær:

Det kører på skinner, men ikke for Hindbær-Helle“.

Venstres tidligere spindoktor Henrik Qvortrup har ærligt fortalt, hvad Lars Løkke & co. stræbte efter med smudsangrebene på den nye S-formand: “Man ønsker at fremstille hende som en flot og dygtig kommunikator, men samtidig som en halvdum blondine, der ikke har, hvad der skal til, for at lede landet. Og strategien er lykkedes”.

Jeg skal spare Jer for flere eksempler, for listen er lang og næsten uudtømmelig………

Dengang mente Lars Løkke det var en legal måde at drive politik, hvor var ønsket om en sober og god debat henne? ……  jo, den var kvalt i et ønske om at blive statsminister igen efter devisen:

“Målet helliger midlet…..”

Men er det virkelig det Lars Løkke nu ønsker at gøre op med?

Jeg tror snarere han spiller på at bevare sin statsminister post efter et snarligt valg i foråret, hvor han håber han med denne video kan vinde kvinderne over på sin side.

Share This Post

Skriv et svar