Letpåklædte kvinder bærer medansvar for voldtægt….

…… sådan skriver Ebrahim i Weekend Avisen.

Artiklen er fra den 24. okt. 2015, men den er repræsentativ i nuet for det specielle kvindesyn, der fungerer i nogle kredse i Danmark. Jeg tager den op med baggrund i de krænkelser af kvinder, der skete i Tyskland i nytåret og for 2 år siden i Sverige.

Under overskriften ”Kvindens ansvar” argumenterer Ebrahim Said blandt andet for, at danske piger bør tænke sig bedre om, når de tager i byen. Set på Nyhederne.tv2.dk

Han fortsætter: ”For hvis hun med sin mavebluse, kavalergang og bukser med huller i stik mod alle odds går alene igennem en park eller mørke, farlige gyder, bærer hun så sandelig også et medansvar“.

Voldtægt er ikke udelukkende gerningsmandens ansvar. Ofrene bærer ofte deres egen del af skylden.

Sådan lyder budskabet i et opsigtsvækkende debatindlæg i seneste udgave af Weekendavisen. Indlægget er skrevet af den 16-årige Ebrahim Said, der til dagligt er studerende på Niels Brocks Handelsgymnasium. Dermed burde den unge mand vide bedre!

Den duer ikke Ebrahim Said og andre der tænker sådan…….

kavaler_gang
Uanset hvordan pigen/kvinde klæder sig, så er der INGEN undskyldning for for at krænke/voldtage hende. Jeg mener skolen skal gå i dialog med disse drenge, der har den misforståede opfattelse og ikke mindst med deres mødre. Mødrene er bærende for drengenes opførsel uanset om de taler danske eller ej.

Det er ikke nok med et kursus i sexmoral (Som jeg bifalder) som Pernille Rosenkrantz-Theil i dag foreslår på sin Facebook profil.

Jeg mener de skal have et udvidet kursus i den danske kultur og det skal ske inden den periode, hvor flygtninge og indvandrere får behandlet sin asylansøgning endeligt. Dermed kan de tage stilling til om de reelt vil være en del af det danske samfund. Der er tid nok til kursus i dansk moral, etik og samfundsforhold, sålænge det tager godt 9 måneder med behandling af asylsagerne.

Share This Post

Skriv et svar