Vask og havearbejde!

I dag har den stået på tøjvask og havearbejde. Jeg har vasket undertøj. skjorter og strømper. Det er dejligt at have bund i vasketøjskurven og det var godt vejr til udetørring af skjorterne, så derfor slog jeg til i dag. Der er intet så dejligt, som duften af en skjorte, der er tøret ude.

Jeg har brændt indkørslen af i dag. Ja – sådan bogstaveligt – det vil sige jeg har brændt ukrudt af med min gasbrænder. Jeg har brændt det lidt hårdere end sidste gang, så indkørslen er sort i siderne. Så må vi se om det hjælper bedre end sidst, hvor jeg syntes ukrudtet kom for hurtigt igen.

Jeg har hakket det “stygge stykke” nederst i haven, så der er fjernet en hel del ukrudt, som jeg har fyldt ned i skråningen ved min baghave, hvor jeg laver terrassen bredere. Ellers har det været koldere i dag end i weekenden. Ved 19 tiden var det 12,4 grader udenfor, hvilket kun er det halve af temperaturen på samme tid i går.

Min zoologiske have har ikke mistet stæren, hvilket jeg troede i går. Jeg hørte dem klokken ca. 19:30, hvor de kom tilbage fra marken. Flere stære sad og fløjtede i træerne, så de må sove i mine kasser om natten? Hver aften omkring klokken 22.38 kommer der flagermus i haven. Det er spændende at se dem flyve, Det sker helt lydløst for mig og de er meget adrætte og hurtige i deres flyvning rundt i haven og dykker ned mellem de store træer.

Vejrudsigten for i morgen giver ikke lyst til korte bukser på mit arbejde. DMI lover ca. 12 graders varme, lidt regn og blæst  på cirka 9 sekundmeter.

Share This Post

Skriv et svar