En festdag i Ansager

 Omfang

At drikke bajere
hver da’
der gi’r en mand
en vældig vom,
som ingen helt
kan holde af
og næppe heller
holde om.
 
Djorn Juni ©

Disse tanker fra Djorn Juni,  som jeg modtager et af hver morgen, gav mig tanker om Mariehaven, som blev indviet med stor festivitas i går forenden af vores have.

Og hvorfor det, vil du spørge……….

Jo det er fordi det afspejler det mandlige publikum godt, inklusive værten Helge Engelbrecht. Det var det modne publikum og de store mavers mænd, der mødt op, dog er der en del ældre mænd der skiller sig ud fra flokken, lad mig bare nævne et par af de mest kendte her på egnen:

Karl Lund, sognepræst, Gylling Haahr, borgmester, Erik Buhl, tidligere borgmester, Harry Hansen, tidligere borgmester, Per Maler, og jeg kunne nævne nogle andre….

Vejret over Vestjylland på åbningsdagen 24. maj 2009. Kilde DMI

Det var en festdag i Ansager i går, solskin, flag, Vardegarden, en oplagt familie Engelbrecht, en borgmestertale og tale fra min nabo, som tog sig for indtægt at tale for samtlige naboer, 100 musikkere og sangere, der indtog 3 scener i Mariehaven.

Musikalsk var der intet nyt under solen. Nieghbours sang de traditionelle sange, Ann Dorthe hyldede Helge for hans vindersang til et grandprix, Viggo Sommer sang sine hits (monologer) fra år tilbage, og sådan blev det alligevel en festlig aften, trods en fadbamse kostede 40.00 kroner.

Glemt var nabokonflikter og andre småting som byggegrænser, ålinier og lignende småting omkring det nære miljø. Vores lokalpolitikkere solede sig i musik, pølser og fadbamser, men jeg opfattede samtidig et vist mismod fra deres side på at hilse på Mariehavens naboer?

Familien Engelbrecht i Ansager.

Fra mig skal der lyde et stort tillykke til familien Engelbrecht for indvielsen af Mariehaven.

Share This Post

Skriv et svar