Den dag sagligheden forsvandt i Blå Blok.

Efter regeringen den 4. januar i år indførte midlertidig grænsekontrol mod grænserne til Tyskland, er antallet af asylansøgere fordoblet. Den er nu forlænget til den 3. maj.

I årets første tre måneder har i alt 3.016 personer passeret den danske grænse for at søge asyl. Det tilsvarende tal for 2015 og 2014 var henholdsvis 1.592 og 1.518 personer. Kilde: DR.DK .

Det Venstre regeringen og folketingets strammer partier glemmer at fortælle befolkningen, det er den førte grænsekontrol politik er ren signal politik. Skal flygtninge politikken hjælpe, så er der ingen løsninger uden om EU med sikre grænser, Danmark kan ikke løse den opgave alene, det kan Tyskland, Polen og østlandene forøvrigt heller ikke.

Indtil nu har Inger Støjberg kun opnået at genere en masse mennesker, der krydser grænsen, samt ødelagt politiet, der på grund af den danske grænsekontrol er på grænsen af et voldsomt kollaps.

I går troede jeg mine øjne ikke fungerede normalt………

la_tilbud

Skal vi have mere signalpolitik for Liberablende Alliance kan få sine topskattelettelser til SAXO Bank direktørerne og deres meningsfæller?

I første omgang troede jeg Joachim B. Olsen var blevet politisk ordfører, for det er kun ham, der kan komme med et så tåbeligt forslag……

Men der er utroligt nok flere fantaster i Liberablende Alliance.
Dansk Folkeparti kan få én grænsebom for hvert eneste procentpoint i topskatten bliver sænket“, siger politisk ordfører Simon Emil Ammitzbøl (LA) til DR.

Nu må den populisme politik stoppe i Folketinget. Vi har brug for et velfungerende samfund, ikke en masse politikere, der forfører de danske vælgere med vidtløftige forslag, der ikke gavner det danske samfund.

Sagligheden skal tilbage i dansk politik.

 

Share This Post

Skriv et svar