Masser af sol og varme

Hej igen

Det har været en dejligt på arbejdet i dag. Sommer med høj sol og masser af varme og megen blomsterduft fra haverne.

Publikum bliver så glade i sådan et vejr.

I min egen have gror hækken helt vildt, det samme gør ukrudtet på gårdspladsen. Så der er snart dømt havearbejde 🙂 🙂

Der er de to sidste døgn faldet regn – i forgårs 11 mm og forrige nat 5 mm, så vi har i alt fået 16 mm vand siden jeg satte min regnmåler op

Mine musvitter i haven ud for køkkenvinduet har travlt med at fodre ungerne. Så ungerne må snart være store.

I den forbindelse har jeg et problem. Jeg fodrer med “fugle kugler” fra Dagli’Brugsen, men er det nu også rigtigt at fodre på denne årstid? Får vi for mange fugle til fødegrundlaget til vinter og bliver ungerne stærke nok, når de af nemheds hensyn fra “forældrenes” side kun får mad fra foderbrættet?

Vi ses snart igen
Flemming

Share This Post

Skriv et svar