KRIFA – En tvivlsom besparelse?

Det lyder besnærende, men der mange fald grubber…..

Der er mange penge at spare ved at skifte fagforening og a-kasse. Mange medlemmer i andre fagforeninger vil helt kontant se på kontoen, at der er flere penge til rådighed hver måned, når de skifter til Krifa.

Selvom nye medlemmer vil opleve at spare penge i Krifa, vil de ikke opleve en dårligere fagforening.

Tværtimod fokuserer Krifa på at være en moderne arbejdslivsbevægelse, hvor vi bl.a. rådgiver individuelt om stress og karriere.

Din arbejdslyst er meget vigtig for os. Og selvfølgelig rådgiver vi dig stadig juridisk, fører din sag i retten og hjælper dig i job, hvis du bliver ledig.

Det er ikke alle besparelser der er en ren indtægt…….

KRIFA er en forretning, uden tegning af overenskomster og hjælp ved brud på overenskomsten og løn- og arbejdsvilkår. Jo vil du indvende, KRIFA vil føre din sag ved retten. Men det tager år at gennemføre en retssag og det er ikke alle konflikter på arbejdsmarkedet, som  KRIFA vil føre til doms.

Vil KRIFA køre din sag ved retten, så er der tale om et sagsforløb der kan vare i flere år!

Læg mærke til det som KRIFA kan tilbyde er et løfte om at være en “moderne arbejdslivsbevægelse” med rådgivning om stress og karriere.

Du har ret, der er penge at spare, en del af besparelsen er ikke reel, da bidrag til din fagforening er fradragsberettiget på skatten.

Det koster penge at skrive overenskomster, forbedre løn- og arbejdsvilkår på de danske arbejdspladser, det danske arbejdsmarked er IKKE en gavebod, men det kræver et godt gedigent fagligt arbejde at sikrere gode og vellønnede danske arbejdspladser, et arbejde, der ikke er blevet mindre i et globalt arbejdsmarked.

Derfor betal med glæde det ekstra beløb til din fagforening og skrot KRIFA, Det Faglige Hus og de andre gule fagforretninger, og deltag i det faglige arbejde på din arbejdsplads i HK, Metal, 3f; teknisk Landsforbund med videre….. dermed sikrer du dig gode løn- og arbejdsvilkår i et fremtidigt globalt arbejdsmarked!

 

 

Share This Post

Skriv et svar