Vejrudsigter

Vagtchefen hos DMI siger, at skybruddet er aflyst af en regnfuld sommerdag, hvor temperaturen lægger sig mellem 18-22 grader – og mest i den høje ende af skalaen. Kommer der skybrud nogen steder, vil det højst sandsynligt være på Bornholm.

Jeg havde rustet mig til skybrug (15 mm vand på 30 minutter). Tagrenden er renset på campingvognen og den blev gennemgået for revner i fugerne og dem der var tvivl om blev repareret efter gode råd fra de andre campister.

Og hvad blev det så til?

En enkelt eller to små regnbyger og en masse tåge da vi kørte hjem efter et besøg i Skovlund i går aftes. Min regnmåler i Ansager står lige nu på 481 mm og det er lig med en regnvandsmængde i det sidste døgn på 9 mm, hvilket er lagt fra de 40-60 mm der blev varslet af DMI.dk i går.

 DMI's vejrkort klokken 10:00 den 18. juli 2009

DMI’s vejrudsigt klokken 10:00 lørdag for Vestjylland fortæller:
Mest skyet og regn eller byger, lokalt måske med torden – i eftermiddag kun enkelte byger og efterhånden chance for lidt sol. Højeste temp. mellem 18 og 23 grader, og svag til jævn nordvestlig vind, der drejer til sydvest og bliver let til frisk.

Det bliver så spændende at se hvordan vejret så bliver 🙂

[adrotate group=”1″]

Share This Post

Skriv et svar